Сървърна инфраструктура

Комплекс 2000 предлага широк спектър от услуги в областта на оразмеряването, дизайна, внедряването и поддръжката на сървърни инфраструктури от най-високо ниво, базирани на световно известни и водещи компании като HPE, Dell, IBM, Lenovo, VMware, Microsoft, Oracle, Citrix и други.

Сървърните инфраструктури, които предлагаме, обхващат технологии необходими за изграждането както на високо ефективни и модерни центрове за данни, така и на структури за малки и средни фирми, които нямат толкова високи изисквания за технологично обезпечаване.

Екипът на Комплекс 2000 стои плътно до вас и чрез нашата експертиза, над 15 годишен опит, ноу-хау и стотици успешни внедрявания, бихме могли да реализираме всички Ваши проекти според нуждите на бизнеса.

 

server-infra
vitualiz

Сървърна виртуализация

Колкото по-голям е броят на сървърите, от които се нуждаете, толкова по-голяма е необходимостта от инфраструктурни инструменти и продукти. Виртуализация е следващото поколение на сървърната среда, което има за цел да повиши ефективността и да се справи с ограниченията в ИТ инфраструктурата.

Средното натоварване на сървърите в една компания рядко превишава 10%. Това говори за наличието на свободен ресурс – и за възможност за оптимизация на Вашите разходи. С внедряването на технология за виртуализация, ще можете да консолидирате сървърите и приложенията с помощта на по-малко физически машини. По този начин ще снижите разходите за експлоатация, поддръжка и съхранение. Освен от намаляване на цената за обслужване на сървърите, ще реализирате икономии и от спада в потреблението на електричество.

Ние от Комплекс 2000 предлагаме комплексни решения, създадени от най-големите софтуерни компании VMware, Microsoft, Oracle, Citrix и други за консолидиране на информационната инфраструктура във Вашата компания, а с това и за дългосрочно снижаване на Вашите експлоатационни разходи за ИТ. Комплекс 2000 има богат опит в конфигурацията на виртуални сървъри, които да бъдат напълно интегрирани със съществуващите мрежи и да осигурят безпроблемна оптимизация или разширяване на Вашата инфраструктура. Ние можем да Ви предложим решение, което е изцяло съобразено със специфичните нужди на всяка фирма или организация.

Carousel Carousel Carousel Carousel Carousel Carousel

Свържете се с нас. Бърза реакция на нашите специалисти.